Jag kan bli så arg.....

Ibland kan jag bli uppretad på vissa saker. Som t ex att man ska tro att alla människor har en dator. Inte är det så. Jag känner många som saknar både dator och kännedom om hur man ska använda densamma. Ofta hör man på både radio och TV att man får tips om webbsidor, som man ska söka på om man undrar över nåt. Ja men dom som inte har dator då. Hur bär dom sig åt. Ingen idé att ringa för oftast får man vänta i en kö ibland i timmar. Orkar man det?  Tänk er förr i tiden då man kunde ringa t ex till myndigheter eller till sin bank. Jag provade en gång att ringa banken. Fick prata med en kille i  södra  landet som inte kände till nåt om mig. Och jag var lika oviss när samtalet var slut.
 
En annan sak jag kan bli arg på är apoteket. Man blir akut sjuk. Får ett recept på medicin. Då har inte apoteket hemma den medicinen. Då får man vänta i flera dagar tills dom får hem den . Har man tur så överlever man. Om man nu inte har bil så man kan åka till ett annat apotek och hoppas att dom har den hemma där. För ringa och fråga kan man ju inte. Är det så här man vill ha det i fortsättningen? Inte jag i alla fall. Men jag skulle väl vara en av dom gamla som inte har dator. Och dom som är utan dator är väl ett utdöende släkte. Bläh!!!!!!!!
 
I dag är det kallt. Och då menar jag över 20 grader. Tror det är det över hela länet. Minst 20-30 grader. Jag håller mig hemma. Hade tänkt gå med sopor men det blir inte. Väntar också med handlingen till i morgon. Har omläggning i dag. Får se om det blivit bättre. Men inte känns det så. Ibland tycker jag att det känns bra men så kommer det en körare som gör mig påmind om att jag har tår. Onda såna. Jaja!
 
På Tv ska man nu också matas med folk som tävlar i bakning igen. Och denna gång från England. Nästan alla kanaler numera är översvämmade med matprogram, inredningsprogram, räddningsprogram osv.  Tacka vet jag Emmerdale och Vem vet mest. Igår såg jag ett program om björnar och gamar i Pyrenéerna. Jag blir överlycklig när jag får se naturprogram. Tvåan är bra på att visa dom.
 
Ja mina vänner nu ska jag ta en dusch så jag är klar då Åsa kommer. Jag hör av mig i morgon. Ciao!
 
Hua så kallt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0