Isabel

Söndagen den 13 januari 1985 fick jag mitt sladdbarn, Isabel Caterina Sofie, på Örebro BB. Den dagen skulle vi ha julgransplundring och på morgonen väckte jag Matte och sa att han skulle ringa sina kompisar och säga att det inte skulle bli nån plundring. Han tyckte jag skulle vänta med barnafödandet till en annan gång. Nu blev det ändå så att Isabel kom till världen 10.20. Ett riktigt söndagsbarn med en vikt på 2640 gr och 49 cm lång. Till allmän glädje för hela familjen.
 
Idag är det -7 grader och lite halvmulet. Ska se på vinterstudion med bl a lagsprint. Igår gick det ju fint på sprinten med en första och andra plats för de svenska herrarna. Sen blev det vinst för SAIK vs Brynäs 6-2.
 
  Såg ett gammalt avsnitt, som jag missat förut, av Morden i Midsomer i går kväll. Så då blev det så att jag såg Stjärnorna på slottet i play nu på morgonen, Härligt gäng som är på slottet. Ikväll visar ettan "Så ska det låta" men jag tror jag hoppar det programmet. Tycker inte det är så roligt att se det längre. Beror mycket på dom som medverkar. Däremot visar tvåan "Örfilen" som jag ser istället.
 
Nu ska jag sluta skriva och önskar er en bra söndag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0