En gammal film

God morgon till en ny dag. Igår blev det ingen blogg för mig då Alec var här hela dagen medan Isabel jobbade. Då blev det kortspel, sällskapsspel, matlagning och disk. Och så var jag i tvättstugan. Men nu har jag ätit frukost och varit in på FB. Ska snart lösa melodikrysset och det var ju ett tag sen. Sen blir det en dusch om jag nu kan laga duschstrumpan. Annars får jag väl försoka med en plastpåse.
 
SAIK mötte Lule hemma igår och det blev inga mål. Fick avgöras på straffar som SAIK förlorade. Dåligt tycker jag. Bara nu inte Lule smittade ner SAIK med dåligt spel som dom (Lule) brukar spela. Ja, ja det blev ju en poäng i alla fall.
 
Undrar vad det är på vinterstudion idag? SM i längdskidor kan det ju vara och säkert lite utförsåkning. Blir nog att kolla på det när jag stickar. Har börjat på nya sockor till Alec. Blå och vita blir dom. Annars blir det bara en slöardag för mig.
 
Igår kväll såg jag en gammal film på ettan med Robert Redford och Barbra Streisand. "Våra bästa år" heter den. Tycker det var en bra film. En film helt i min smak med kärlek och tårar (mina tårar). Fast jag gillar inte filmer där dom inte får varandra på slutet. Däremot tycker jag Robert Redford är en superbra skådis. Mera såna filmer och så bra utan reklam.                                  
                                                                         
  Barbra S är jag väl ingen älskare av. Tycker hon sjunger bra men jag har sett reportage om henne då hon var ganska otrevlig. Hon har däremot sjungit in "Woman in love" en sång som får mig att tänka på Simon, my love forever.
 
Ha nu en bra dag mina vänner. Hej då!
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

"Women om love" --- yes I remember, kan det ´ha varit runt 19 79-80? Jag spelade nog plattan tills den blev blanksliten, hon gjorde den tillsammans med Andy Gibb.Tänk vilka minnen man har med vissa låtar, man förknippar dem med platser...händelser
..kärlekar

2013-01-26 @ 16:19:54
Postat av: Åsa

Ja nu var det ju "Women in love" den hette....

2013-01-26 @ 16:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0