Tåvärk

Nu är det ca -20 grader och varning för sol. Min natt har varit fasansfull. Sov till två sen började värken i tån. Undrar varför det värker så? Tog två panodil och en starkare tablett. Men tji inte hjälper det. Vid sextiden somnade jag av ren utmattning. Sov till 7.30 och upp och tog två panodil samt den övriga medicinen. Hur ska denna dag bli? Jag kan väl inte göra nåt som förändrar om det blir värk eller inte.
 
Ser väl på TV  och vinterstudion. Det är väl nån alpin tävling och kanske nåt mer. Ikväll ser jag Mr Selfridge på ettan. Men innan dess blir det stickning. Ring så spelar vi sköts om av Sverker Olofsson idag. Han verkar vara en vänlig själ. Tror jag skippar melodikrysset idag. Nu har jag löst detta kryss i åratal utan att vinna nåt. Men det är väl inte så konstigt när det är över 50000 som skickar in.
 
Idag avgörs det om jag får buden på tradera. Böckerna tror jag att jag är ensam om att buda på. Värre på dom andra grejerna. Sen är jag inte på nåt stridshumör idag.
 
Här utanför på Hagelvägen är det vitt och vackert med ren fin snö i drivor. Skönt att bo i bilfritt område. Det kommer mest bara taxibilar och servicefordon som färdas. Igår när jag gick från tvättstugan såg jag vad som kan falla från taket ner på min uteplats. Jättemycket snö om det nu inte tinar bort innan fallet. Det har ju redan fallit en gång men blivit mera på taket.
 
En bra lördag önskar jag er. Hej då!
 
                                                      
                                                     
  Det är mer snö nu, än på blden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0