Sömnig

Idag startar vi med -6 grader på Hagelvägen. Skriver molnigt för igår när jag gjorde det kom solen fram. Hm! Hade tänkt fara och köpa garn idag men får göra det i morgon (?). Isabel var nyss hit och tog av bandagen så jag fick duscha. Och nu är jag så trött att jag inte orkar fara nånstans. Sen har jag ont igen och då känner jag att jag inte vill ta på mig skor. Blir en stund i sängen istället.
 
Har sett vinterstudion och kunde se att sveskarna inte utmärkte sig direkt. Och det gäller både tjejer som killar. Men man ska inte vänta sig nåt sånt innan VM.
 
Ikväll startar melodifestivalen i Karlskrona. Inte ska jag se detta. Nog måste det väl vara nåt annat för mig att se. Annars ska jag läsa färdigt Gustavs grabb. Sen ska jag sticka raggisar till Therese, en kompis till Isabel. Får väl börja på de garn jag har innan jag köper på Ica Maxi.
 
                                               
 
Efter sängen ska jag koka nyponsoppa som jag ska ha till kvällsfika. Till det en leksands med ost. Nu är det bäst att jag intar sängen för jag håller på att somna sittande. Då är man trött. Ha det bra och hej då. Eller god eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0