Slutet på veckan

Fredag den första februari och här på Hagelvägen är det -3 grader. Lite mulet är det men inget att göra åt. Tvättar klockan 13-16. Har inte så mycket tvätt fastän Matte har lämnat lite. Vet inte vad jag kan få på mig för skor. Törs inte ta foppatofflorna. Kan halka i dom. Tror dom var här och skottade lite på morgonen. Tyckte jag såg några blinkande lampor passera. Skönt om jag slipper bära rullatorn och tvätten.
 
Sov till åtta efter att jag var uppe och tagit tre värktabletter vid tretiden. Nu har jag ätit frukost och spelat lite spel som jag har på FB. Ska packa tvätten och sen göra en sallad och en hamburgare till lunch. Som vanligt skippar jag brödet till burgaren. Är ingen älskare av brödet kan jag säga. Däremot är det gott med en sallad till. Till middag blir det nog kalvsylta, rödbetor och potatis.
 
SAIK vann över Lakers med 2-0 igår. Dom leder tabellen ännu. I Älvsbyn hade dom skidsprint på Storgatan igår kväll. Samtidigt hade affärerna kvällsöppet. Kul när dom kan anordna grejer i byarna och inte lägga allt till städerna. Hade jag bott kvar där hade jag nog varit på första plats. Hade ju balkong mot Storgatan där målgången var. Dom som tävlade var killar och tjejer från skidgymnasiet, eventuellt nån framtida  stjärna.
 
På måndag startar alpina VM i Schladming. Blir väl att kolla lite på det. Hoppas jag har nåt garn då så jag kan sticka framför TV-n. Såg i AB att Zlatan ska få Beckham som klubbkompis i Paris. Kul så!
 
På radion spelar Roger Qvarnström gamla låtar som vanligt på fredagarna. Just nu Niel Sedaka och Calendergirl. Det blev en tråkig blogg idag. Ska försöka bli lite roligare framöver. Ha det bra och hej då!
 
                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0