Mer snö

Fredag igen. Hörde på radion att det är halt ute. Betyder att det inte är så kallt i alla fall. Igår eftermiddag var det några som skottade taken här på Hagelvägen. Tror ni att jag har mer snö på uteplatsen nu, så tror ni rätt. Det är länge tills den snön försvinner kan jag lova.
 
Skit att SAIK fick däng av HV igår. Tur att dom har poäng av plocka av. Sen i morgon ska schlagern ta över arenan. Hoppas dom inte smittar av sig på hemmalaget.
 
Tvättdag är det för mig idag också. Hoppas tvättmedlet räcker för det glömde jag köpa. Sen ikväll ser jag väl finalen i På spåret.
 
Jag vaknade före fyra imorse men låg kvar till sex. Ja jag var upp och tog två panodil. Men det hjälpte inte mycket. Isabel var här och la om tårna igår och tyckte dom såg bättre ut. Men jag kan inte känna det. Va är det för fel på mig då det inte läka. I förra veckan skar jag mig i handen på en kniv och det har läkt redan. Visserligen var såret på fyrtån djupt men såret på stortån var pyttelitet (med sårskorpa) tills fotvårdaren petade upp det till ett jättesår. Ska jag någonsin komma mig ut på en promenad igen. Eller bara kunna gå med mina sopor?
 
                                 Ej ett snöstoft röres,
                                 under valven höres
                                 ingen vinds musik,
                                 snön har rett alkover,
                                 och därinne sover
                                 sommarens frusna lik.
                                                    Gustav Frödings Vinternatt ur Stämningar och bil
 
                                  
 
Ha en bra dag mina vänner!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0