Krasslig

Ingen fotvård för mig idag som jag trodde. Tyvärr har jag feber, om än jag inte är döende så vill jag inte ut. Bokar om tiden. Isabel får komma och lägga om tårna. Dom är ju nästan på rymmen.
 
Ser ingen skidåkning idag. Det är nordisk kombination och det är inget för mig. Det är -5 grader idag och det ska bli sol. Det sa dom på radion. Ingen tvätt idag fastän det är fredag. Har skjutit upp det till i morgon. Det var ju meningen att jag skulle på fotvården idag, därför blir det i morgon. Tänk den dagen då jag inte kan gå till tvättstugan. Har jag ingen tvättmaskin då, så får jag tvätta för hand. Det hände i min ungdom. Då var det inte alltid det fanns tvättstuga i huset man bodde i. Då fick man tvätta i diskhon eller tvättstället. Det är som om man har glömt bort hur det var på den tiden.
 
På radion pratar dom om barnkalas. Hur mycket får det kosta och hur mycket ska man köpa presenter för till detta kalas. Nu verkar det som om att saftkalas med en tårta är ute. Ska vara kalas på ett lekland eller dylikt. Tänk er dom som har flera barn. Dom måste ha det gott ställt för att ha kalas. Jag är glad för att mina barn är vuxna och inte pockar på ett dyrt kalas.
 
Nu ska jag in i duschen och hoppas på att jag blir piggare efter tvagning. Hoppas ni är pigga och njuter av fredagen. Hej då vänner!      
    SAIK vann över Brynäs igår med 9-0. Hm!!!!!!!!                    
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0