Glad för städhjälp

En sen blogg idag. Har haft städhjälp så nu är jag nöjd och glad. Matte började jobba vid tolvtiden och går av mitt i natten. Men han skulle försöka ta rast och värma upp mat från gårdagen, köttfärssås och makaroner. Då får vi se om det blir så. Jag har sett Emmerdale och stickat lite på Melvins sockor. Tvättat köksmattan har jag också gjort. Hemhjälpen bytte i sängen så nu kan jag sova skönt. Tror det i alla fall fast jag har skitont i tårna. Undrar hur länge jag ska ha det så här?
 
Ska ringa Pernilla och höra om jag ska skicka julklapparna till Skellefteå eller om dom kommer hit nåt. Vet inte var dom ska fira jul. Skulle vara jättekul om dom kom hit men jag har lite trångt. Men finns det hjärterum finns det stjärterum sägs det ju. Förr i tiden rymdes en jättefamilj i ett rum och kök. Men nu är det andra tider.
 
Nu ska jag söka mig nåt att äta och sen blir det TV för hela slanten. Ute är det inte så kallt så det är skönt för dom som ska vara ute och jobba. I Stockholmstrakten snöar det visst.
 
Ha en bra dag och hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0