Lördag den tredje augusti

Efter en urtråkig kväll framför TVn gick jag och la mig före tio. Nu är jag på igen och lyssnar på Lisa Syrén. Har intagit det obligatoriska kaffet tillsammans med en grekisk macka. Jag lovar ingenting idag beträffande städning. Igår hade jag så stora planer i det lovande vackervädret. Och sen regnade det mest hela dagen. Därför inget lovande från min sida. Ute ser det dimmigt ut och den utlovade solen skiner med sin frånvaro.
 
En dusch ska jag i allafall kunna prestera efter melodikrysset. Till lunch steker jag vitkål med falukorv. Det gillar jag. Vitkålen är ju billig nu och jag betalade tre kronor för ett huvud. Så det har jag råd att äta utan att snåla. Annars tar taxiresorna till VC ett stort hål i min plånbok. Och inget sparande kan jag mäkta med, så en skön fåtölj får jag vänta med. Tillika ett bord med stolar. Men så fort mina tår har läkt sätter jag igång med sparandet igen. Är glad att  jag hann köpa tvättmaskinen innan jag började med taxiresorna. Nu slipper jag i alla fall gå till tvättstugan i vinter. När man var frisk och kry tänkte man inte på allt som skulle kunna vara svårt om man drabbades av sjukdom. Suck!!!!
 
Nu ska jag göra mig klar för melodikrysset och sen duschen. Får se om jag får nån hjälp idag med påtagning med bandagestrumporna. Eller vara utan till måndag. En strimma sol ser jag nu. Men det känns långt borta. Har läst ut Katerina Janouch bok "Modershjärtat". Inget för mig att läsa. Tyckte den var tråkig och rörig. Inget mer från denna författare för mig. Nu blir det en svensk deckare. Ciao!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0