Ingen idrott på fyran

Försökte vara överseende igår och se på friidrotten på fyran. Men det fick räcka med den dagen. Så mycket reklamavbrott gjorde att det mesta man fick se var repriser. Sen kommentatorerna är helkass. Lennart Mr Besserwisser och hästJohan är inte så upplyftande. Man kan ju lyssna på radion istället. Synd att jag inte har Eurosport. Tar hellre deras pausar. Fyran förstör hela nöjet. Bläh!!!!!!!!!!
 
Har sett Svt play nyss. Avsnitt 4 av Wiessensee, den tyska serien som ettan visar. Och Land girls den engelska serien. Blir förvånad att jag inte har svårt att förstå tyska språket. Kan man verkligen komma ihåg ett språk som man inte använt på länge. Har lätt för att halka in på tyskan. Hm!
 
Matte for hem i den tidiga morgonen. Det var nåt med medicinen. Hoppas jah kommer tillbaka snart. Jocke och hans familj for till Hagfors igår morse. Oscar skulle ju flytta in i lägenheten, så han är på plats när skolan börjar. Hans kompis Otto, från Björkskatan,  ska dela lägenhet med honom. Då blir dom Vikingar.
 
Ingen sol än idag. Men man kan inget göra åt det. Bara ta vädret som det är. Ha det nu så höres vi!
 
Lusthuset som väcker minnen.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0