Hjärta på er

TV fyra maler på med hästjohan och co. Jag hör också Stefan Holm, den enda kunniga personen mellan reklampausarna. Jag knäpper av TVn. Ser istället på Svt play om pumorna och frågan om varför deras ungar försvinner innan dom blir vuxna. Ska också se om tigern Broken tail.
 
Isabel ska komma hit och sätta på ytterbandaget. Ska också skicka med henne soporna. Fortfarande får jag äta piller mot värken. Vad hände igår? Har i alla fall fått sova i natt, om än neddrogad. Jag som var så glad att jag inte behövde ta tabletter mot värk. Och då menar jag inte den reumatiska värken. Den kommer smygande nu mot hösten. När regn och rusk kommer.
 
Jocke ringde igår och meddelade att det hade gått bra att installera Oscar i Hagfors. Men att han tyckte det kändes tomt nu när dom bara var tre i familjen, om man nu inte räknar in djuren. Jag vet hur det känns när ungarna försvinner ur boet. Sorgligt men det är ju nödvändigt. Eller?
 
Har ringt till Samhall och gjort min veckohandling. Dom hade extrapris på nektariner, persikor, plommon och champinjoner bl annat. Så det beställde jag. Även nötfärs till extrapris. Har inget speciellt att göra idag. Blir nog en slöardag. Ute är det ingen sol längre så det passar bra att slöa.
 
Hej då alla glada och alla sura också, för all del!
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja nog kan man väl säga att det är bäst om ungarna flyttar hemifrån när de gått klart skolan, fast det svider i det arma modershjärtat, nu är min "minsting" på väg ut och det är jobbigt fast man vet att det någon gång måste ske. Hoppas det ordnar till sig med dina tår, hälsningar Åsa

2013-08-13 @ 20:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0