Friidrott för hela slanten

Sov till 8.30  eftersom jag satt och såg en film med Matte till över 0.30. Filmen hette 21. Har nyss löst melodikrysset och ska snart se VM i friidrott från Moskva. Tyvärr är det fyran som står för sändningen. Värdelösa kommentatorer som ofta är ute och cyklar vad det gäller dom tävlande och bakgrunden. Den ena är väl häst-Johan. Tycker han kan hålla sig till hästarna. Men det är i mitt tycke förstås.
 
Blir väl att glo på burken hela dagen. Friidrott är ju en av mina favoriter vad det gäller sport. Ikväll tror jag att ettan börjar visa en ny engelsk serie. Tack och lov för ettan. Måste få tid över för en dusch också.
 
Är så nöjd för att jag tog mig till sophuset igår utan att få ont i foten. Tyvärr glömde jag tidningarna som jag skulle slänga. Men allt annat är slängt. Ska skicka Matte till Coop och hämta ut ett paket från HM. Fyra nya kuddfordral till stolarna är det. Ska vara i samma färg som mattan som bordet står på. Sen  är det frågan vad vi ska äta idag. Hm!
 
Ute tittar solen fram men tror det har varit lite kyligare än vanligt i natt. Nu ska jag vara social med min son. Ha en bra dag och hej då!
 
 
Håller tummarna för Emma i VM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0