Det kommer aldrig va över för mig

Nu kan jag säga att jag är utsövd. Tog ett glas limoncello utblandat med sprite zero igår kväll. Naturligtvis blev jag sömnig. Gick och la mig klockan nio och sov till åtta på morgonen. Det är inte klok vad alkohol kan ställa till.
 
Igår var Isabel och kusin Madelen här en stund  innan jag for och träffade Ashley på VC. Sista besöket hos henne för på måndag kommer Åsa tillbaka efter sin semester. När jag kom hem gjorde jag en matlåda till Isabel som hon kan hämta idag. Sen åt jag middag, grillkorv av den tjocka sorten tillsammans tomatsallad. Efter disken såg jag TV en stund. Sen blev det som jag sa, sängen.
 
I natt drömde jag om Simon. Kan ha varit limoncellons fel. Eller Håkan Hellströms. För när jag hör hans sång "Det kommer aldrig va över för mig" tänker jag bara på Simon. Och det gör ont i mitt hjärta
 
 
Idag kanske Matte kommer och ska vara över helgen. Han är snäll som tänker på sin mamma och vill vara här och hålla mig sällskap. Det blir nog mycket friidrott på TV. Tyvärr på fyran. VM i Moskva börjar i morgon. Vi har ju några ess att plocka fram ur skjortärmen. Bara hålla tummarna eller tungan rätt i mun. Hihi! Men ser fram emot att se Bolt och hans lopp. Tycker han är bra. Ja nu är det snart lucnhtid. Så är det när man sover länge. Hoppas ni får en bra dag. Hej då!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0