Växer som korumpa

 
Sitter här med listan på matvaror som Samhall ska handla åt mig. Undrar om jag glömt nåt? Svårt att komma ihåg allt. Ja jag svälter inte ihjäl. Det törs jag säga efter att ha vägt mig igår på VC. Inte upplyftande direkt. Det ända jag har minskat i är hur lång jag är. Har krympt 10 cm. Det är nog som dom säger att korumpan växer neråt.
 
Solen skiner idag också. Såg att Jocke sitter på Arlanda och väntar på ett plan till Malmö. Vad tråkigt! Dessa komunikationer som man alltid ska vänta på. Skönare som det jag har, att vara hemma. Skönt vet jag inte om jag kan säga förstås, nu har värken i tårna återvänt. Va fan är det för skit egentligen?
 
Drömmer fortfarande om möblerna som jag vill ha. Men nu har jag en idé om det.  Ska prata med Isabel om denna idé. För det är ju ingen chans att jag vinner några pengar på postkoden. Har sparat lite grand men behöver lite mer. Det är inte lätt att spara när man inte har så mycket att spara av.
 
Har stickat en raggsocka till Pernilla men en kvar att göra. Inget att läsa heller. Och bara skit på TV. Blir mycket sova då. Hoppas ni har roligare än det. Nu ska jag ringa Samhall och beställa. Ha en bra dag! Hej då:
 
                                
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0