Valborgsmässoafton

Vaknar efter en orolig natt. Och ute är det samma regnväder som igår. Ingen smakstart fär valborg. Såg inget på TV igår kväll utan jag läste från boken. Den är så bra. Jag lever mig in i handlingen och har svårt att lägga den ifrån mig. Det är mitt äventyrliga liv som gör det.
 
I dag kommer Samhall med matvaror. Isabel hade hämtat ut pengar igår efter jobbet. Då ser ni hur jag har det med beroendet. Nån hämtar ut pengar, en annan handlar. Jag som vill klara mig själv. Shit!!!!! Ungefär som småungarna säger "Kan själv". Men så är det inte. Får vara glad över att nån vill hjälpa mig.
 
I kväll tänds majbrasorna. Hoppas att alla igelkottar hinner undan. Dom brukar ju gömma sig eller ha ide i en rissamling. Tror inte att mina igelkottar är i farozonen. Ingen ska väl elda här i kring. Jag får väl titta på brasan i TV. Och så ska jag se "Mot alla odds" i kväll.
 
Just nu är det bra i tårna. Peppar, peppar! Min mage blir orolig av antibiotikan. Men det är bara att stå ut. Hoppas att ni får en skön valborg.
                                                                
  Akta elden den sprider sig fort även i regnväder. Kram på er!
 
                                                      
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0