Usch då!

Torsdag morgon och snart är denna vecka över. Det kan jag inte säga vad det gäller såren på mina tår. Igår kom Isabel och la om och då blev vi förskräckta när vi såg hur såren såg ut. Visserligen har jag fått ont igen men blev ändå förvånad när jag såg hur hemska såren såg ut. Kladdiga och illaluktande. Värst var stortån. Skulle det inte behövas antibiotika nu? Usch! Har försökt ta mig in på VC hemsida men får bara till svar "Hopsan" här var det fel.
 
Solen visar sig även idag. Men snön ligger kvar här, tyvärr. En liten ekorre var och skuttade på min uteplats igår och jag la ut några små röda äpplen i tron att han vill ha dom. Jag vet inte om dom äter äpplen. Kanske jag blandar ihop dom med igelkottar. Ja då kan väl skatan få dom. Äpplena menar jag. Annars tycker jag det är tyst på fågellåten. Kanske det inte finns några fåglar på Hagelvägen. Inget kvitter här inte.
 
På norrbottensradion tjattras det bara om hockeyn och finalen. Är det det enda som hänt i norrbotten, kan man undra? Kan inte låta bli att beundra de lulebor som så stenhårt tror på sitt lag som säker vinnare av guldet.
 
Jag ska göra en skinkgratäng idag. Med skinka, lök, blomkål och grädde. Det blir min lunch och även en matlåta till min dotter. Gör en sallad till  som gör det hela nyttigare.
 
Just nu spelar radion en av mina favoriter,  Rudolfos aria från La Bohéme med Jussi Björling. Får mig nästan att gråta. Man blir blödig på gamla dar. Eller hur? Efter det spelar dom den svenska melodin som vi ska tävla med i eurovisionen. Den kanske också kan få mig att gråta men av annat skäl.
 
Får se om jag kan göra nåt nyttigt idag. I morgon har Åsa på VC telefontid så då ska jag se om jag kan få tag i henne angående mina fula, äckliga sår. Är det också dömt att misslyckas? Då ger jag upp.
 
Ha en bra dag ni alla glada och friska människor. Även ni sura och sjuka kan ha en bra dag och hej då!
                                                         
                                    
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0