Tvättdag

Skrev inget igår. Jag var ganska mör efter bara tre timmars sömn. Var sen också tvungen att fara till Ica Maxi och handla diverse intimhygien. Men det blev bara en snabbis. Och när jag kom hem var Isabel och Alec här. Då blev det omläggning och jag kan säga att Isabel inte är nöjd med mina sår. Det är som om vi bara står och stampar. Sen såg jag hockeyn som spelades på Coop Arena. Vinst åter igen för SAIK med 4-2. Betyder att det är 2-0 i matcher.
 
Började morgonen med att prata med min läkare. Bad honom skriva ut mer medicin av den starkare sorten. Ska sen ringa Åsa och se om jag kan få tag i henne idag. Sen blir det tvättstugan för mig men innan dess ska jag renbädda sängen och dammsuga bort lite grus och sand. Till middag gör jag isterband. Kanske inte är så nyttigt för mig men jag har längtat efter det.
 
När jag pratade i telefon med Matte igår, föll det en massa snö från taket och var landade det. Jo på min uteplats. Precis som om det inte finns nog mycket snö där. Blir jag förvånad? Icke sa Nicke. Provade ringa Åsa men inget svar.
 
Nu fram med dammsugaren. Ha det bra mina vänner. Hej då!
 
                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0