Trött på att vara trött.........

Solen har hittat tillbaka. Sovit mellan 5.00 och 7.15. Och nu har jag druckit kaffe och rostat en skiva toast samt satt kokt skinka på den. Känner mig lite groggi och ska snart ta två panodil. Duschar vid tiotiden innan Isabel kommer och lägger om. Känns hopplöst med ny omläggning men vad gör man. Värken vill inte ge sig.
 
I alla fall är sockorna klara och idag gör jag ett paket som Isabel får ta till Coop och skicka till huvudstaden. Det blir en parfym (med mormors godoft), två pocket samt ett par raggsockor. Ska också försöka skriva nåt men det är inte lätt för mig att hålla i pennan. Några rader ska jag väl få ner på ett papper.
 
Ikväll är det hockey. Den fjärde matchen. Vill det sig bra vinner pojkarna guld idag. Jocke vill att dom förlorar ikväll så att han hinner komma hem till segern. Så kan man också tänka. Det betyder att grabbarna förlorar ikväll och vinner på lördag. Jag vill nog  att det ska ta slut ikväll. Lulefansen är tappra och tror fortfarande på att dom ska vinna guld. Det får vi se sen.
 
Trött som bara den. Hur ska jag orka? Igår var det en maskin som for fram och tillbaka och sopade här utanför. Det blev då finare i alla fall. När nu snön försvinner i skogen och på gräsmattorna kan det vara roligt  sitta ute. Men än är det mycket snö kvar.
 
Till helgen kommer Matte. Han ska ju till Sunderbyn på måndag. På måndag morgnar är det
dåligt med bussar så då är det bra att han är här. Blir kul med lite sällskap.
 
Håller på att somna sittande. Jag vet hur det blir, lägger jag mig ner, värker det mer. Blir nog bra med en dusch nu. Kanske jag vaknar. Hej då!
 
                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0