Småregnig dag

Måndag morgon och det småregnar. Ska tvätta idag men jag har inte bestämt än om det blir så. För det första har jag inte så mycket tvätt och sen är jag inte i sån form att jag jag känner för att gå till tvättstugan. Hur enkelt det skulle vara att ha egen tvättmaskin.
 
Ska också ringa Samhall och meddela vad jag vill ha handlat i veckan. Pga  att det är första maj på onsdag så kommer varorna i morgon. Skulle behöva hä mig ut och hämta Panodil på apoteket. Får göra det nån dag då solen och andan är på gång. Skulle även vara roligt att se lite folk. Mer än dom jag ser från mitt fönster.
 
Snöhögen blir synligt mindre. Ska vara kul när den är borta. Inte kommer det väl nån mer snö nu? Man kan ju inte ge sig den på det! Ännu.
 
Såg den nya serien "The hour" igår. Kan säga så där om den. Blir nog att se den nästa söndag. Däremot kan jag säga att "Mästarnas mästare" har blivit ett skitprogram. Hur ska dom kunna kora den bästa, med dom tävlingar dom har. Och när dom skickar hem dom bästa pga en nattävling som nästan alltid vinns av dom sämsta. Tror ni att man vill se Bernt Gustavsson som mästare. Eller badmintondamen? Lägger av med att se dessa program nu.
 
Såg på FB att Jocke var på en flygplats denna morgon. Han flyger och far för jämnan. Väntar hit Isabel på morgonen innan hon far till jobbet. Hon ska kolla mina tår och hämta ut pengar till mig (till Samhalls handling). Till lunch sätter jag mig vid TV och kollar lingo, Emmedale och Holby city. Stickar i reklamen. En vilostund blir det efter det. Och lite mat måste jag väl äta förstår ja
            
Mina drömmars lusthus en varm sommardag. Hej då!

 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0