Nu är jag på gång

Har nu börjat med en trettiodagars antibiotikakur. Hoppas att det vänder nu. På nyheterna får man höra att det har varit mycket knivbråk i natt. Droger och alkohol är säkert i botten på detta. Där ser man att vi har olika önskningar hur vi vill ha det i livet. En del ska ha droger för att pigga upp sitt liv. Medan andra är nöjda med att ha hela tår.
 
Ute ser det regnigt och mulet ut och inte nån längtan efter att gå ut. Matte är hemma i sitt bo igen. Med ytterligare två månaders sjukskrivning. Han vill ju börja jobba igen. Men läkaren vill inte ha några bakslag utan vill vara på den säkra sidan innan han friskförklarar honom. Man kan ju förstå det också.
 
Såg inte mycket på TV igår kväll. La mig tidigt och sovit ganska bra. Ska dra fram dammsugaren och köra den ett varv. Sen plocka in tvätten sen igår. Har gjort en handlingslista som jag ska ringa in före ett.
 
Gör en skinkomelett till lunch. Men till middag vet jag inte vad jag gör. Har ju en korvsnärt som jag kan laga nåt av. Sen är det bara att skura ur kylskåpet för påfyllning i morgon.
 
                            
 
Ikväll ser jag nog "Mot alla odds". Hoppas Isabel kommer idag och kollar på mina fötter. Dom är ju fortfarande utan bandage. Duschade av dom innan sänggående och ska göra det nu igen.
 
Jag hör av mig i morgon och hej då!
 
                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0