Man står handfallen

Idag är det mulet men det gör inget. Det har varit så soligt den sista tiden så man ska vara nöjd med det. Och jag skulle vilja krypa ner i idét och aldrig komma upp igen. Kan inte nån komma och slå mig i skallen så att jag inte vaknar upp nå mer. Jag har inte sovit i natt heller pga värken i tårna. Undrar vad jag har gjort för ont för att få denna värk. Det är inte måttligt vad det värker. Man kan byta  hjärtan, lungor, lever osv. Men inte bota två små sår på tår. Alla verkar ju inte veta hur man gör. Inte jag heller vet nåt. I alla fall är jag dödligt less.
 
På radion börjar Lisa Syrén med sitt program och sen melodikrysset. Vet inte om jag orkar med nåt kryss idag. Hjärnan fungerar inte som vanligt. I kväll hade jag tänkt se Lewis på nian och sen får jag se play i morgon, de program jag missar ikväll. Lewis kan man inte se i play. Konstigt är det när man betalar för en kanal så ska dom ha betalt också för play.
 
På eftermiddagen startar finalen i hockey. Börjar med match i Skellefteå. Och ska man nu tro Lulefansen ska SAIK få på moppo i fyra raka. Så då behöver man inte se matchen. Ja ja!
 
Jag är nöjd om bara våren kommer. Men när? Igår kväll kom det en regnskur. Kan det hjälpa våren? Skulle inte förvåna mig om det blir snö.
Ha det nu bra. Jag tar en kaffekopp som plåster. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0