Man mår som man förtjänar

Jättegott kaffe har jag gjort nu på morgonen. Jag kan inte skryta med att jag är så bra på att göra kaffe, men ibland lyckas jag. Som idag. Till det gjorde jag frukostknäcke med korv på. Äkta falukorv och inte nån billig kopia. Smaskens!
 
SAIK vann tredje raka i finalen mot Luleå igår. Nu behöver dom bara vinna en match till. Bara dom inte slöar till nu och tror dom är i mål. Lulefansen är fortfarande stora på sig och tror dom ska ta hem guldet, så det är bäst att våra unga killar kämpar på och tar hem detta som dom verkligen gjort sig förtjänta av.
 
Dåligt med sömn i natt också. Varför värker det som mest när jag vill sova. Vid tvåtiden satte jag igång datorn och såg bl annat Djursjukhuset och dokumentären om Fadime. Sen försökte jag sova igen men det var stört omöjligt. Hur ska jag orka med detta.
 
Dimmigt och grått ute idag också. Men vi har ju haft fina dagar så man ska inte klaga. Blev inte klar med sockorna igår men jag gör det idag, så jag får skicka iväg paketet till Stockholm. Idag kommer Samhall med mina matvaror. Tänk vad skönt att slippa handla. Och säkert skönt för Isabel att slippa mitt handlande. Hon har väl nog med saker att göra för mig. Igår t ex omläggningen och medicinuttag på apoteket. Får komma ihåg att ge henne lite bensinpengar.
 
Nu ska jag nog sätta mig och sticka en stund och sen ser jag postkodslingo, Emmerdale och Holby city. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Hej då!
 
                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0