Gnälldag

Jag mår inget bra dag fastän solen skiner. Känns lealös och har ont överallt. Jag har sovit men inte gott. Skulle bara lägga mig ner i sängen och aldrig stiga upp nå mer. Men det går ju inte. Bara att klaga på och ta det som det blir. Såg "Mot alla odds" på ettan play nu på morgonen för att känna mig piggare. Men det blev tvärtom. Kunde bara känna att dom som ville vara med i ett sånt plågsamt äventyr, måste vara knäppa. Att söka sig till sån äcklig värme och dessa småkryp som är överallt kan jag bara säga BLÄH! Inte är jag då avundsjuk.
 
Idag kommer Samhall med matvaror. Sen kommer Isabel och Alec på middag efter Isabels jobb. Jag kokar makaroner och steker köttfärs och lök. Samt en sallad. Det är väl vad jag orkar med. Ska sätta i en matlåda till Isabels lunch i  morgon också. Då blir hon väl glad. Tror hon slarvar med maten. Hon är ju bara skinn och ben.
 
Annars blir det väl att sticka, se Emmerdale och Holby City. Sen sover jag middag. Ni ser så roligt jag har det på dagarna. Ska jag pröva att ta mig till sovhuset idag. Halkan har väl försvunnit ?. Vi får se vad mina tår säger om detta förslag. Behovet finns vad det gäller sopor. Undrar om jag kan lasta så mycket på rulatorn?
 
Igår hämtade Isabel paketet från Oscar&Clothilde med koppar och fat, assiett och tallrik. Serien heter Blåklint och är väl meningen att man ska samla på. I paketet finns fyra set. Det är en present från mig till ?.Säger jag inte.
 
Nu väntar duschen på mig. Hoppas jag blir piggare då. I alla fall mindre gnällig.
 
Ha en bra dag och hej då!     Här var ju Alec på sitt bästa humör. Gullunge!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0