Fet fisk =nyttigt

Vinsten satt hårt inne mellan SAIK och Linköping i Kraft Arena igår. Pojkarna spelar inte så dåligt men det vill sig inte. Gick till förlängning igen, och denna gång var turen på vår sida. Försöker intala mig att det inte är så viktigt men blir ändå nervös. Usch!!!!!!!
 
Efter Molanders igår kväll deckade jag. Har blivit så kvällstrött på gamla dar. På radion sa dom att man ska äta mycket fet fisk. Då lever man länge. Hm!
 
I natt har jag drömt igen om mina möbler som jag vill ha. Önskedrömmar är det! Isabel ska hämta ut kontanter till mig idag så jag ska ringa efter varor före ett. Och sen ska jag tvätta idag. Får se om jag är stadig på benen i halkan.
 
Ikväll ser jag "Mot alla odds" tror jag. Annars vet jag inte om det är nåt att se. Nu ska jag göra en varulista vad jag behöver handla denna vecka.
 
Nu ser jag att solen är på uppgång och det känns så bra. Ska bli en fin dag idag också. Bara snön tinar nån gång så är jag nöjd. Skulle mina tår hela också så blir jag hypernöjd. Nu ska jag försöka bära ett bord ut i förrådet. Ha en bra dag nu. Det ska jag försöka ha. Hej då!
 
                                  
 
                                           
 
 
                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0