Annandagen

Klockan är åtta och jag sitter här med mitt kaffe och lyssnar på radion. Programmet är Sverigeresan. Matte for hem i går eftermiddag. Jag skrev inget igår eftersom jag inte var så pigg. Jobbigt när man inte mår bra. Lite bättre mår jag idag. Solen skiner idag också. Halt på vägen här utanför och jag hoppas att dom gör nånting åt det innan klockan ett i morgon då jag ska tvätta. Har inte tänkt att bryta nåt här utanför.
 
Idag blir det inget spännande för mig. Hockey är det på nian men jag blir bara på dåligt humör när jag ser hur dåligt dom spelar. När man tänker på hur bra dom varit i grundserien och sen bara är som skit. Hittar inte varann med passningar osv. Däremot ska jag läsa lite nu när jag är solo.
 
Snön är ännu kvar på uteplatsen. Kanske har det tinat lite men det är inte mycket. Det är den första april idag och det är då man får luras. Jag skiter nog i det. I stället ska jag försöka bära lite grejer till förrådet. Det skulle ha gjorts för några dagar sen. Men som vanligt är jag senstartad.
 
Ikväll ser jag Molanders innan sänggåendet. Hoppas ni är piggare än vad jag är. Hej då mina vänner.
 
                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0