Viktoriaplommon

Solen är istadig kan man säga. Igår var jag och handlade på Storheden. Jag hade sån tur att Matte skjutsade mig dit efter det han slutat jobba. Sen skulle han fara hem till sitt. Turen höll i sig så att jag fick åka med Isabel hem när hon slutat jobba. Så nu har jag mat för några dagar. Mest av allt är jag glad för dom svenska Viktoriaplommonen som jag köpte. Fick rent av nostalgikänslor när jag satte tänderna i det första plommonet. Minns min barndoms plommonträd.
 
Det blev en tidig kväll för mig. Såg bara Kalle M och hans vänner från Orsa.  Då fick jag se Amanda Jenssen när hon sjöng "Dry my soul" och "Happyland" samt en duett med Björn Skifs. Sen blev det sängen för mig för jag var verkligen trött. Sov till framemot femtiden då värken blommade ut ordentligt. Låg ändå kvar till åttatiden.
 
Idag ska jag göra pannbiff till middag. Matte börjar jobba 17.00 och då ska han få mat innan skiftet. Kanske jag hinner måla stolen idag. Ja det ska väl inte ta så lång tid. Och så får jag se Emmerdale vid luchtid, som vanligt. Ikväll blir det "Lilyhammer" och "Injustice" på ettan jag ska se.
 
Som sagt var, så skiner solen idag och igår var det riktigt varmt i solen. Härligt så länge man får se solen. Ser fram emot lördag då vi ska se när Oscar spelar hockey. SAIK A1-97or möter Luleå -97or på Coop Arena. Och då vill farmor vara där och kolla.
 
                                       

Ens barn och barnbarn är väl det bästa man har. Så då vill man ju följa dom på livets väg. Oscar och Tova är riktigt sportiga. Oscar med hockeyn och Tova med fotbollen. Bra att dom håller igång sina kroppar.
 
Ha en härlig dag hörni! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0