Tvättdag

Regnet hänger i luften idag. Nu har jag slutat bry mig om det regnar, blåser eller vad det är för skitväder. Jag kan ju inte göra nåt åt det i alla fall. Ska tvätta idag fastän jag har så lite tvätt. Ska tvätta mattan som jag har lagt på uteplatsen. Den ska jag sen ha i köket. Har en genomgående grön färg där men ska byta till blått. Därför mattbyte.
 
Här är lite av det jag beställde från HM igår. Kakburken och spegeln. Egentligen skulle jag beställa en pläd som jag ska ge Matte i födelsedagspresent, men hittar ingen snygg sådan. Pläden kan jag köpa på Ica Maxi. Dom har vad jag vill ha.  
 
Undrar vad man ska se på TV? Bara skit som visas och ändå sitter man där och glor. "Robinson" eller "Hollywoodfruar" same skit. Igår hamnade jag med en isländsk film på ettan. Från början trodde jag att det var en film om valfiske, men det var en film om två idioter som hade sociala problem.Verkar som om jag har svårt att hitta avstängingsknappen. Ikväll blir det "Efterlyst" tror jag.
 
Nu ska jag ringa till fotvården och boka av tiden jag har nästa vecka. Får be Isabel hjälpa mig med mina sargade fötter. I alla fall fick jag en ny tid i november. Hoppas jag inte har så många sår då.
 
Nu in i duschen och sen återgå till stickningen. Äter chili till lunch idag. Bara att värma i micron. Ha en bra dag mina vänner. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0