Tiden rusar

En blyg liten sol tittar fram och det är bara 12 grader nu. Dom lovar molnigt idag och det är bara att tro på det. Så är det helg igen. Veckorna bara går så fort. I natt har jag haft så ont, att jag inte har sovit mer än korta stunder. Inga värktabletter hjälper. Kan nu förstå dom som tar livet av sig. När det ända man vill är att sova, är det lätt att man tar för många tabletter, Tur då att man har nåt vett i skallen.
 
Matte har sovit här i natt och nu är han ute på jobb. Igår var jag så duktig och städade köket samt dammsög hela lägenheten. Jag kände mig så nöjd efteråt. Isabel kom med färgen och penseln. Så nu är det bara att sätta höstolen på matbordet och måla.
 
Snart ska jag se Emmerdale och sen duscha. Skulle behöva handla för nu är det tomt igen i kylen. Jag kan klara mig med det jag har. Men om Matte är här så har jag ingen potatis och inget ris. Bara makaroner och spagetti och han fick makaroner igår tillsammansmed köttbullar. Får se hur det blir. Har ingen större lust med att halta fram för att handla.
 
Ikväll ser jag väl "Doobidoo", men sen vet jag inte. Kan väl vara trött och längtar nog efter sömn. Hoppas det inte värker så mycket, så att jag får sova natten som kommer.
 
I dag en tyst minut för Stefan Liv som dog i en flygplansolycka för ett år sen.

                      
 Alla som följer med i hockeyn vet att han var en riktigt bra målvakt. Saknad och sörjd.
 
Ha det bra idag mina vänner. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0