Tid för ljungplantering

En mulen dag när jag kollar ut genom fönstret. Ja, ja jag har väl inte planerat nåt solande idag. I går satt jag en stund utanför Ica Maxi och solade när jag väntade på att bli upplockad av Matte. En härlig stund.
 
Har sovit bra i natt. Var uppe vid fyratiden och tog några värktabletter och sen somnande jag om och vaknade vid sju. Ska snart göra kaffe och en macka innan duschen. Sen blir det tvättstugan för mig. Matte for hem efter sitt skift igår. Nu är han ledig till söndag.
 
Jag äter ärtsoppa med leksandsostmacka till. Det blir lunchen och till middag en hamburgare med sallad. När vi sen kommer till kvällen och TV så är jag inte säker på om jag över huvud taget startar den. Kan vara lika skönt att ligga och läsa.
 
Såg att Ica hade hemma ljung redan.  Ska köpa några till uteplatsen. Måste försöka ta in stolarna och ordna till det på uteplatsen nu snart. Innan snön kommer.
 
Nu ska jag göra klart räkningarna för utbetalning på förfallodagen. Tycker tiden går så fort när det gäller räkningarna. Man får väl vara glad att man kan betala dom. Nån vinst på postkoden kan man inte räkna med.                 
 
                                         Hör av mig i morgon. Nu väntar räkningar och kaffet så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0