Söndag morgon

 
Helmulet idag och regnet hänger i luften. På radion sänder "Mannheimer & Tengby" från bokmässan i Göteborg. Ska snart äta frukost efter att ha smällt i mig 6 piller. Konstigt att inte min stackars mage säger upp sig. Matte tittar in och gör kaffe på sin rast.
 
SAIK slog Färjestad igår så nu börjar allt vara som vanligt igen. Jag såg inte Doobidoo igår utan en del av Midsomermorden. Före detta såg jag en kvinna från Laholm vinna en miljon på postkodslotteriets frågesport. En fantastisk kvinna som verkade kunna allt. Visserligen chansade hon mycket men det var ju ändå rätt. Roligt att hon vann en miljon.
 
Gott med palt igår. Roligt också att äta tillsammans med barn och barnbarn. Har sovit bra i natt och var upp vid fyratiden och tog en värktablett. Somnade om och sov till åtta. Skönt att få sova igen, så länge som det varar.
 
Blir väl en slöardag för mig. Stickar på Alecs sockor och läser lite. Matte får stekt palt till middag. Ikväll lite TV, tror jag. Som vanligt händer inget här. Nu är i alla fall stolar, grill och pelargoner i förrådet. Isabel och Matte såg till det och Alec sopade däcket. Nu är det bara för mig att köpa ljung och sätta ut dom. Sen kan snön komma. Önskar er en bra dag
                                      Hej då mina vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0