Ont, ont, ont

Om man har ont i ett sår läker det dåligt, eller inte alls. Om värktabletter inte hjälper mot smärtan. Då är kontentan den att såret aldrig läker. Sen omläggningen igår har jag haft ständig smärta. Vid nästa omläggning, på torsdag, nekar jag att dom får använda denna salva som framkallar smärtan. Hur kul är det att ha ont hela tiden. Det räcker så bra med att ha ledvärk. Säger bara SKIT!
 
På morgonen var det 4 grader men det ska bli en solig dag. Ska snart äta frukost och ta två panodil. Sen stickar jag en stund innan Emmerdale. Igår ringde en god vän och vi pratade en lång stund. Skulle önska att vi kunde ses. Men hon bor i Örebro så det  är ju inte nästgårds. Får lägga det på min önskelista.
 
Isabel är ledig idag så hon skulle komma och hjälpa mig att städa bort sommaren på uteplatsen. Så ska jag senare i veckan köpa några ljung på kruka. Bara till lyst. Ska ställa in pelargonerna i förrådet och kolla om jag kan övervintra dom.
 
Nu haltar jag in i köket och gör mig en kaffekopp. Till kaffet en lingongrova. Ska ringa till Pernilla och få Oscar och Tovas klädstorlekar. Det börjar ju bli tid att köpa julklappar. Jag hatar att köpa det i sista minuten.
 
Som vanligt önskar jag er en fin tisdag. Hej då!
 
                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0