Morning sunshine

Det är en blå himmel nu på Björkskatan. Tror det är lite kyligt så här på morgonen. Var vaken före sex och tog mina piller. Frukosten får vänta en stund pga att jag inte kan ta antibiotikan tillsammans med mat.
 
Igår blev det mycket stickat framför TV-n. Så det blev att se en massa repriser. Bara för sällskapets skull. Körslaget, X factor t ex. Tävlingsprogram visas på TV hela tiden. Man tävlar i matlagning, musik, bakning osv. Ta det där programmet som visas på trean där före detta sportstjärnor tävlar i par med nån så kallad kändis. Vilket skitprogram! Finns det nån rättvisa i dessa tävlingar. Sen är ju kändisarna så dåligt tränade att dom blir skadade hela tiden. För att inte tala om hur det fuskas. Det verkar som om man skulle kunna gå över lik för att vinna. Nu menar jag inte att alla fuskar. Men ett par stycken utmärker sig mer än andra. Försöker nog undvika detta program i framtiden.
 
Matte åt middag här igår innan han for hem. Köttfärssås och spagetti. Gjorde även en matlåda år Isabel till idag. Matte är nu ledig till torsdag.
 
Idag blir det omläggning av tår. Måste höra om det är meningen att det ska göra ont efter omläggningen. Har nu ätit 20 tabletter och har 20 kvar av kuren. Hoppas smärtan ger sig snart. Nu är det ju så, att det inte gör ont hela tiden. Men efter omläggningen gör det ont ett par timmar och sen smärtar det då och då. Utan smärtstillande skulle jag inte klara mig.
 
Ska nu in i duschen så att jag är ren när Åsa kommer.
 
                          
                                   Hej då!
 
 
                                
                                
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0