Känner mig som ett monster

Ännu en fasansfull natt utan sömn. Nu har jag gett upp och tror inte att pencillinet hjälper mig. Panodil hjälper inte heller mot värk. Idag kommer ju sköterskorna för omläggning. Kanske jag nekar nån mer omläggning. Kanske det blir bra utan salvor och skit. Tror att salvan dom använder sätter igång värken. Hade faktiskt mindre ont innan jag var till doktorn. I alla fall har jag duschat nyss för att inte skrämma ihjäl dom med en hålögd uttröttad monsterkvinna. Jag alltså.
 
Ingen handling blir det för mig idag heller. Jag orkar inte ge mig ut. Har en korvbit i kylen så jag kan ge Matte lite middagsmat. Kokar nån potatis och stuvar spenat samt gör en sallad till detta. Sen får jag önska att Isabel handlar i morgon till mig. Om nu inte jag blir bättre i morgon.  Kan jag ha sån tur?
 
Håller på och syr ihop Hedvigs tröja. Och det blir väl det jag gör under dagen.  Ser väl Emmerdale på TV men vet inte om jag ser nåt mer. Har svårt att koncentrera mig då det gör ont. Hör själv vilken gnällspik jag är. Kanske dags att dra ner rullgardinen. Jag hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.
 
                         Hej då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0