Jäkla tå

Efter en fasansfull natt sitter jag nu här och ska försöka i ord beskriva hur det känns. Tån bredvid lilltån på vänster fot dunkar och bultar och inga värktabletter hjälper. Man kan inte säga att jag har sovit gott. Men vad göra? Verkar som om plåstret inte sitter som det ska. Att luften gör att det gör ont.
 
I alla fall fick jag gråta en skvätt igår kväll då jag såg en film på femman. "Marley och jag" heter den och jag har läst boken och minns hur jag hulkade och snorade när jag gjorde det. Handlar om en hund och en familj Såna filmer gillar jag.
 
Solen tittar fram idag efter flera regndagar. Vad jag ska pyssla med idag kan man undra. Det blir väl att sticka färdigt sockorna och hoppas på att mönstret kommer idag. För nu är jag sugen att sticka hundtröjor. Milla ska få en rosa-grå-vit tröja och Hedvig en rosa-svart-grå tröja. Blir nog snyggt. Sen ska jag se Emmerdale förstås. Kanske dammsuga.
 
Ska jag be Isabel köpa färg som jag kan måla min höstol?  Den är grön men hade tänkt måla den dalablå. Ska ha den i köket. Tillsammans med det blå serveringsbordet (som jag ska köpa på IKEA).
 
Anders Olsson tog en silvermedalj i simning i olympiaden för handikappade här om dan. Sen har vi fått två brons i bordtennis. Så duktiga människor det finns. Här gnälls det inte om nån värkande tå inte.
 
               Jag beundrar människor som inte ger upp trots motgångar och handikapp.

Ska försöka ta mig igenom den här dagen och sen hoppas på en värkfri natt. Hoppas kan man alltid. Ikväll ser jag "Lilyhammer". Och sen funderar vi över varför man tycker norrmän är kocko. När man ser poliserna i Lilyhammer.
 
Ha det nu bra och hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0