Höstdagjämning

Hade en ganska behaglig dag igår, trots att det var tvättdag. Hade inte så ont. Men i morse satte det igång igen. Jag tror jag blir tokig när det sätter igång. Omläggning senare idag. Efter omläggningen brukar det vara ont några timmar. Kan det vara så att jag får sockerpiller istället för antibiotika.
 
Började på Hedvigs tröja igår. Den blir mera svart med lite gråa, rosa och vita pluppar. Stickar resårstickning hela tröjan tror jag.
 
Gick inte så bra för SAIK igår. Dom fick stryk av HV med 1-0 borta. Tyvärr har dom en massa skadade spelare så dom fick skicka 15 spelare födda på nittiotalet. Så man får ändå tycka att det gick bra. Men det skulle kunna behövas lite erfarenhet i laget. Ja, jag är inte orolig. Det kommer andra tider innan serien är färdigspelad.
 
Höstdagjämning är det idag. Och snart är det slut på denna månad också. Igår var det bra väder tills jag var färdig i tvättstugan. Då satte det igång att regna och sen regnade det hela kvällen. Nu regnar det inte men ändå är det mörkt på himlen.
 
Ska snart göra mig en kopp kaffe och en morgonmacka. Klockan 11.35 sätter jag på TV4 och ser Emmerdale. Ikväll ser jag Doobidoo och kanske Skavlan. Moa Lignell är ju gästartist där ikväll. Hon har ju släppt en ny skiva.
                               En massa bra låtar på den. Vi får nog höra en från den nya plattan. Önskar er en bra dag.
 
                                             HEJ DÅ!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0