Fortsatt smärta

Ser ut att vara ruggigt ute nu på morgonen. Hua! Känns lite hurvigt även inne. Mina tår bultar och har sig. Längtar tills det slutar göra ont. Alltså ont har jag nästan jämnt men det är en annan känsla med den reumatiska värken. det är som tandvärk. I tårna är det en ihållande smärta. Jag har lust att bara skrika rakt ut. Men vad hjälper det. Åssit.
 
Såg ett jättebra program på tvåan igår. Tror det hette nordisk vildmark. Norra Finland stod i centrum och man fick se björnar, vargar, lodjur och järvar i sin rätta natur. Om ni inte såg detta progam kan jag rekommendera detta. Se reprisen eller på play, om det går. Sen såg jag en Beckfilm som jag inte sett förut. Handlade mest om Gunvald Larsson. Sen blev det sängen.
 
Idag kommer distriktssköterskan och lägger om tårna. Matte kommer också. Han jobbar idag. Ser Emmerdale och stickar. Kanske blir jag klar med hundtröjan idag. Ikväll ser jag "Lilyhammer" och "Injustice". Och då var den dagen slut.
 
Nu har jag för mig att dom har lovat sol idag. Så det kan bli en fin promenad om nu inte tårna säger stopp. Just nu har jag svårt att bara gå till toan. I alla fall önskar jag er en fin dag.
 
                                   

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0