Finnkampen

En ny regndag, men det är bara att ta det. Har löst melodikrysset med lätthet. Gjort chili som jag har bjudit Matte på. Han jobbar idag så då slipper han den utgiften. Jag har också ätit. Igår blev det inte mycket äta för mig. En kaffe med limpmacka på morgonen och vid lunch åt jag en persika. Sen färdtjänst till Storheden där jag åt en ostkorv i baguette och en dricka. Sen på kvällen åt jag en macka. Enough!
 
Ikväll kommer Alec hit och ska sova över. Isabel ska på middag, men hon kommer hit sen och även hon ska sova över. Men innan dess ser jag finnkampen. Hörde på radion att våran skyttekung tog ett silver igår på paralimpiskt i London. Det är dåligt med utsändning på TV därifrån. Tycker det är skandalöst att inte SVT visar mer.
 
Ska nu börja på socka nummer två i det rosa-grå garnet. Sen hoppas jag att jag får mönstret till hundtröjorna. Har sett ut vad jag ska sticka i för garn. Kan bli mycket grått-rosa-svart. Tror det blir snyggt.
 
Har fått en ny vän på FB. Det är min brors yngsta barn. Vi har ju helt tappat kontakten med dom barnen. Och det tycker jag är så tråkigt. Har även bett mina barn och barnbarn bli hennes vän på FB. Då kan dom knyta banden med Björns barn. Min bror gick ju bort för länge sen och jag saknar honom.
 
  Det blir väl att glo på TV ikväll, men vad vet jag inte än.
 
Blir det vinst i helgen för Emma och Johan i finnkampen.
 
Ha det bra mina vänner. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0