En vacker söndag

 
Solen visar sig idag och det verkar bli en vacker dag. Jag är inte så pigg idag pga mina fötter. Igår kväll fick jag ett fotbad med tillhörande fotvård av min älskade dotter. Innan dess  åt jag middag med Matte och henne. Efter det att Isabel åkt hem såg jag en film med Tom Hanks och Paul Newman. Filmen utspelade sig på 30-talet och handlade om irländska gangsters i USA nån stans. Matte somnade och han hade ju sett denna film, så jag satt där ensam (som vanligt) och såg filmen. Sov lite oroligt men ändå lite sömn.
 
Måste fara på affären idag hur jag än mår. Förråden måste fyllas på. Annars skulle det vara bra att måla idag. Det är ju ljust inne utan lampor på.
 
Idag är det väl slut på paralympiskt och jag hörde på radion att Sverige fick tolv medaljer. Inte dåligt måste jag säga. Om man tänker på så många länder som deltog.
 
Nu ska jag duscha så att jag är fräsch när jag ska till Storheden. Bäst att göra en lista så jag inte glömmer nånting. I morgon ska jag försöka få tag i min läkare på VC. Höra om jag behöver antibiotika för tårna.
 
              Ha en bra dag hör ni och hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0