En helt vanlig onsdag

Ja så var det onsdag igen och löningsdag. Igår hörde jag på nyheterna att en del pensionärer ska få mindre skatteavdrag. Det betyder att dessa människor får 50 kronor mer i månaden att slösa med. Regeringen är god. Påminner mig om då jag bodde i Östergötland på sjuttiotalet. Då fick vi två kronor i bostadsbidrag i månaden. Höll på att skratta på mig. Iddes inte lösa ut dessa kronor. De här pengarna är väl ungefär som dessa två kronor. Med den skillnaden att numera går pengarna in på kontot och då kom dom på pappersavi.
 
Idag blir det omläggning igen. Vaknade vid femtiden med tåilning. När ska detta helvete sluta. Är inne på femte dagen med antibiotika. Tycker att det snart ska ge sig. Eller?
 
Matte har sovit här i natt. Han slutade redan vid tvåtiden i går eftermiddag och då kom Isabel hit och klippte honom innan hon for till jobbet. Såg sen på kvällen fotbollen från Paris med Zlatan. Hans lag vann med 4-1 över Kiev. Zlatan gjorde ett mål (straff). Sen blev det sängen.Matte skulle ju börja jobba före fem på morgonen.
 
Få se vilken dag jag far och handlar. Kanske blir det idag om distriktssköterskan kommer tidigt. I morgon ska jag tvätta så då passar det inte. Då får det bli på fredag, den dag som det är mest folk på affären. Men förstås då är det omläggning igen. Det ger sig.
 
Hundtröjan är nästan färdig. Ska bara sys ihop. Sen börjar jag på Hedvigs tröja. Behövde inte dammsuga igår för det gjorde Isabel när hon väntade på att Matte skulle komma för klippningen.
 
Snart ska jag gå i förrådet och hämta en fotpall som jag kan ha fötterna på när jag blir omlagd. Men nu kom Matte så då får han hämta den.
 
Det var allt för idag. Ha det bra och hej då!
 
                              Hedvig
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0