Elitserien startar

Idag  ska det bli solsken här. Bra för jag ska tvätta och det blir mycket vandrande för mig då. Och det är ju inte så kul om det regnar. Var uppe redan 6.30 pga tåvärken. Har inte haft nån bra nattsömn.
 
Igår målade jag höstolen första varvet. Tyvärr det så mörkt i hörnet där jag hålls och målar, så man får se hur det blir, när stolen kommer i ljuset. På TV såg jag Efterlyst och sen stängde jag av den och lyssnade på Karlavagnen på P4. Där pratade dom om att äta kött eller inte. En del människor äter kött varje dag. Hur ska dom ändra på detta? En man hade på förslag att alla kor skulle avlivas, eller som han sa alla idisslare. I hela världen alltså.
 
Nu kom Matte hit med sin rygga och det betyder att han ska sova här i natt. Blir väl att jag målar färdigt i dag och sen stickar jag mellan varven och tvätten.
 
Ikväll skulle jag som sagt velat vara i Skellefteå på hockey. Nu är det upp till bevis hur det ska gå med mitt favolag. Kan väl tyckas att jag som bor i Luleå ska hålla på dom. Men varför ska jag vända kappan efter vinden, när jag alltid har hållit på Skellefteå innan Lulehockey ens fanns. Det finns så många andra som håller på dom.
 
Nu har jag ett paket på kiosken här på Björkskatan. Det är mina burkar och spegeln. Appropå Björkskatan kan jag nu förstå varför det heter så. Här runt husen hoppar en massa skator omkring. Det är en skatfamilj och dom hoppar omkring och söker mat. Ser så roligt ut när dom kommer hoppande. Är det månne björkskator? Skämt åsido är det nog vanliga skator.
 
                                
 Längtar redan efter nästa sommar och hoppas att den blir mer somrig än denna som vi nu lämnat. Fast jag får väl vara nöjd om jag lever då. Inte för att ställa fordringar på väder och vind inte. Får ta det som det blir. Jag kan väl i alla fall få önska er en trevlig dag. Då gör jag det och hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0