Snuvig

 
Så var det lördag igen då. 6 grader är det och molnen hopar sig på himlen. Snuvan i min näsa har tilltagit. Gäller att kurera sig till tusen innan lunginflammationen sätter sig.
 
Det blev tårta och middag för två av mina ungar samt ett barnbarn igår. En trevlig eftermiddag med andra ord. Det slutade med att Isabel skjutsade hem födelsedagsbarnet till Älvsbyn på kvällen. Jag diskade och plockade undan innan jag satte mig vid TV och slöade. Vid tiotiden kröp jag ned i sängen, hur trött som helst. Fotbollen mellan Sverige och Färöarna gick som väntat med vinst för Sverige, om än det satt långt inne.
 
Har fått en ny favorit vad gäller frukostbröd. Det är Wasas Rågbröd bakat på surdeg. Tunna skivor som är så smakrika. Har ätit en sådan nu med prickig korv och skivad gurka på. Riktigt smaskigt gott. Kan verkligen rekomendera detta bröd.
 
Blir nog en innedag för mig idag. Får se vad jag hittar på. Kanske målning av skokartongerna som jag ska ha som julklappsöverdrag. Fick ett paket från HM igår men det var bara hälften av vad jag beställt. Hoppas det andra också kommer. Jag var ju ute tidigt med min beställning för att jag inte skulle bli utan grejer. Det jag fick var Alecs klapp, halva Tovas, Oscars och Pernillas. Isabel  fick inte ens halva klappen. Nu är det bara att hålla tummarna för att resten kommer innan jul. Annars blir jag sur och HM mister en kund.
 
Undrar om jag hinner duscha innan melodikrysset börjar. Chansar på det. Ha nu en bra lördag. Hej då!
 
                              
 
                       
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0