Nils-dagen

Det är Nils som har namnsdag idag. Jag känner flera Nilsar. Bl a Nils Joakim, min son och Nils Alec mitt barnbarn. Sänder ett grattis till dom. Idag är det 6 grader och helmulet. Hua! Har nyss knatat runt med dammsugaren som morgongymnastik. Och nu har jag förflyttat mig till datorn. Till frukost en leksands med kräftost på samt kaffe, naturligtvis. Kaffe är toppen på morgonen.
 
Igår betällde jag julklappar, så dom enda jag ska köpa nu är klappar till Matte och Jocke. Det svåraste. Nu kan jag ju inte skriva vad jag har beställt. Men jag är ganska nöjd med vad jag har köpt. Gäller att vara ute i god tid tycker jag. I slutet på veckan kommer paketet. Har två skokartonger som jag ska måla och använta som julklappskartonger. Det blir ganska fint att använda dom med fint sidenband på. Den som får en sån kartong kan ju använda den till andra prylar. Annars ska jag köpa fint julpapper med adresser och band. Ica Maxi har fina såna grejer. Dom har också fina kartonger för tio kronor styck.
 
SAIK spöade Rögle borta igår och är nu på andra plats i tabellen. Ja sa ju det att dom hade tid att komma igen. Men än är det långt kvar, så jag säger inte hej och hoppar över bäcken än. Håller bara tummarna.
 
          Och önskar dom det bästa. Pojkarna i SAIK.
 
Tror Matte jobbar idag och har för mig att han ska sova här i natt. Undrar om han ska äta middag här? I så fall får han äta stekt lax med mos. Eller?

Hundtröjan är snart klar så sen blir det att sticka vidare på dom blå sockorna. Önskar nu er en bra måndag.
                                        Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0