Mulen är snuvig

Verkar bli en mulen dag i dag också. Även snuvigheten är mulen. Eller kanske jag kan säga att mulen är snuvig. Igår lyckades SAIK få två poäng borta mot Färjestad efter förlängning. Kan tycka att det är ofta förlängningar numera i hockeyn. Var in på Lulekommuns hemsida för att kolla vädret men såg istället att Luleå har 74776 invånare. Undrar om luleborna vet det. Dom som tycker att Luleå är en storstad.
 
Ringde till Birgit igår för att gratta henne på Birgitdagen. Det är kul att få höra lite skvaller från Älvsbyn. Jag hade ju tänkt att fara dit en dag i somras, men det blev aldrig av. Längtar lite till Kupan, min favorit affär. Men nu har jag beslutat att fara till Kupan i Luleå i veckan. Den ligger bredvid Willys, så då kan jag passa på att handla där också. Hittade en fåtölj på blocket och meilade ägaren men fick inget svar. Så antagligen är den såld. Synd för den skulle ha passat hos mig.
 
Idag blir det nåt lätt för mig att äta. Ids inte hålla på med matlagning idag. Igår var det perfekt med att äta rester. Tänk er bara att värma och sen tugga. Kanske jag steker en laxbit med sallad till lunch och sen en hamburgare med sallad till middag. Enklare kan det inte bli, eller hur?
 
Det blir nog mycket läsa idag och ligga med boken i sängen. Bara att kurera sig så att förkylningen försvinner. Hoppas kan man ju alltid. När jag tog mina piller för diverse sjukdomar på morgonen, kom jag att tänka på vattnet i Älvsbyn. Godaste vattnet i hela Sverige kan jag säga.Det är fint vatten i norrbotten och älvsbyvattnet tar priset. Det är inte för inte dom säljer detta vatten på flaska.
 
Nu ska jag göra nåt  annat än att sitta vid datorn. Ha en bra dag ni mina vänner. Hej då!
 
                                 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0