Kanelbullens dag

Vilken underbart solig dag  vi fick igår. Det känns skönt i hjärtat när solen skiner nu i oktober. Skönt också när uteplatsen är bortstädad. Fyra ljung pryder nu den. Har lämnat en stol kvar ifall jag vill sitta där, om vädret tillåter. Eller om jag får nåt främmande som är rökare.
 
Omläggning idag och jag hoppas det går mot slutet för mina såriga tår. Har inte så ont längre. Är inne på tredje burken med antibiotika, så jag har ätit mer än 60 tabletter. Kanske det ska räcka snart.
 
Annars är det inte så mycket att göra för mig idag. Stickar på tröjan till hunden. Läser om den amerikanska pojken. Igår renbäddade jag i min säng. Betyder att jag har sovit som en kung i natt.
 
Kan säga att mascaran jag köpte i tisdags inte var så bra som jag trodde. Blir nog att köpa en ny igen. En annan sort.
 
Faktiskt såg jag bönderna som söker fru på TV igår. Hur mesigt är inte det. Kan inte förstå hur nån ställer upp på sånt. Hur desperat får man vara då. Sen såg jag Efterlyst och blir rent bestört över hur vi behandlar varandra. Misshandel till döds är vanligt nu för tiden. Och då menar jag inte man mot man utan det ska vara flera som slår en och sparkar den som ligger. Knivar är också inblandade i misshandeln. Fegt är det och ingen står för det man gör. Fy f-n!
 
Kanelbullens dag är det idag. Det firas bland annat i radion där dom smaskar och äter. Jag ska nu göra kaffe och en skinkmacka. Det för duga till mig. Ha en bra dag hörni. Det ska regna idag sa dom på radion. Ja, ja man kan inte få allt som man vill.
 
                             Hej då govänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0