Grått väder

Ja mina vänner idag är det regnigt. Mina tår känns av så här på morgonen. Vaknade vid 4 tiden och var upp och tog nägra piller. Men tji att somna om och sova skönt. Nu har jag gjort en pågens limpmacka med lättkorv på och till det kaffe. Då står jag mig till middag.
 
Kanske jag far till Ica Maxi på eftermiddagen.Ska köpa ljung och en pläd som jag ska ge Matte. Blev sugen på biff stroganoff så jag köper nåt fint kött till det också. Det var länge sen jag lagade det. Ska också köpa en ny mascara. Brukar köpa Maybelline men får se hur det blir denna gång. Det finns många märken att välja mellan.
Jag gillar Lancome men det är inte alla affärer som har det märket.
 
                                                    
Ringde Pernilla igår för att få tips om julklappar till Tova och Oscar. Hon tyckte att det bästa var att ge presentkort. Till Oscar på Intersport och till Tova på Gina Tricot. Det kanske blir så. Ringde också till Birgit och skvallrade med henne en stund.
 
På kvällen såg jag Lilyhammer på ettan och sen blev det sängen. Har ingen aning om vad det är på TV ikväll. Men har för mig att det inte är så mycket för mig  att se på tisdagar. Blir nog att läsa istället.
 
Inte mycket jag har att skriva om idag. Ni ska då ha det så bra och kanske jag har mer att skriva om i morgon.
 
                                         Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0