Ett ben i sängen och det andra i duschen

For som en furie ur sängen 8.30. Jisses vad jag har sovit. La mig 22 och vaknade som sagt var 8.30. Varför jag fick bråttom var ju för att distriktsköterskan ska komma och lägga om mina sår. Och innan dess är det ju bra om jag hinner duscha och äta frukost. Ja nu är allt gjort så det är bara att låsa upp dörren och vänta. Men får nog ställa klockan nästa gång.
 
Det är fyra grader ute och dom har varnat för att vi kan få se en snutt av solen idag. Tror det inte förrän det händer. Läste nyss i AB om migrationsverket som lämnar asylsökande till polisen som i sin tur placerar dom i fängelse. Alltså dom låser in folk som söker skydd i detta land. Det måste väl glädja rasisterna. Man tror inte att det är sant. Men så är det. Vad är det för fel på denna regering?
 
Jag har inte sytt ihop tröjan än. Men det hinns väl med. Ska höra med Pernilla om jag ska skicka dom eller om dom har vägarna förbi nåt. Har inget särskilt att skriva idag. Heja SAIK som spelar idag! Tror det är mot Brynäs. Ha det bra och hej då!
                                      
Jisses solen är framme!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0