Tårar vid TV

Då var det söndag igen. Ännu en ensamdag i grått ljus. Har just druckit kaffe och ätit en mjukkakemacka med ost. Pillrat i mig den dagliga dosen av piller. Till vad nytta kan man tänka. Mina tår känner jag av fortfarande. Vet inte om jag litar på läkarvetenskapen längre. Alltså, från början har jag bara stött mina tår i en tröskel och nu är det värsta onda såren. Lika bra att beställa kista och plats i asklunden (eller havet). Eller kanske jag ska beställa en plats på rehab, när jag pillrat i mig alla piller och är beroende av dom. Hua!
 
Blir väl att sticka en stund (efter ett obegripligt mönster) och läsa lite. På TV igår så blev det lite tårar när det var Olle Ljungströms dag. Han har ju så bra texter till sina sånger. Nu menar jag programmet på fyran med artister som man inte ser så mycket på TV längre. Om man undantar Magnus Uggla, som är ofta på TV. Miss Li med sin damiga klädsel och roliga hattar, ser man då och då. Men hur ofta ser man Sylvia Wrethammar? Eller Pugh Rogefeldt, Olle L, Maja I och Darin. Dom ser man inte ofta. I alla fall inte på de program som jag ser på. Tänk så bra Darin kan sjunga på svenska.
 
Sen fick jag se mitt älskade Downton Abbey på ettan. Jag älskar engelska serier och helst från den tiden. Efter det blev det sängen för mig. Var upp vid fyratiden för att ta två värktabletter ochh sen i säng igen till åtta. Isabel ringde igår kväll och varskodde mig om besök ikväll. Kan bli roligt.
 
Ja det var några ord från en kvinna på Hagelvägen. Glömde skriva att SAIK vann med 7-3 över HV igår. Stolt över grabbarna som kan om dom vill. Oscar har också kommit hem från Göteborg. Hoppas det gick bra för honom där. Jag är så stolt över mina barnbarn Oscar på isen, Tova med fotbollen och Alec med dansen. Nyttiga intrressen. Nu ska jag göra annat så hej då!
 
                             
 

 
 
                                   
 
 
 
                        
 
                       
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0