Stafetter

 
Då var det då söndag igen. Var uppe tidigt och nu har jag sett damstafetten från Gällivare. Och Norge vann som vanligt kan man säga. Sverige blev i alla fall tvåa. Sen ska jag väl se herrarnas stafett, där det kanske blir mer variation. För jag blir ganska less på att Norge ska vinna hela tiden. Man undrar ju vad dom äter till frukost?
 
På morgonen såg jag på play först TV4 och "Så mycket bättre" och sen SVT "Downton Abbey". Jag såg ju "Lewis" på nian igår kväll därför play nu på morgonen. Man kan ju inte missa de bästa programmen.
 
Ingen Matte igår efter det han varit i Sunderbyn. Jag kan förstå att han är trött efter sin behandling. Idag ska han inte dit men i morgon bitti ska han träffa nån läkare.
 
Undrar vad jag ska äta till lunch idag. Och till middag?????????
 
Ska idag kolla om jag har nåt tyg som jag kan sy stoldynor av. Är gode less på dom jag har men tycker inte att jag har råd att köpa nya. Billigare att sy nytt till dom gamla. När jag nu har en ny stor duk tycker jag att jag vill ha andra dynor.
 
Mönstret som ni ser på bilden är samma som duken. Hittade ingen bild på duken och detta är keramik som Lena Linderholm designat. Då måste ni inse att mina vit-blåa rutiga dynor inte passar så bra.
 
Nu startar stafetten så jag drar mig dit nu. Ha en bra dag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0