Ännu en morgon

Ännu en morgon att vakna till. Har väl inte sovit så gott inatt. Har varit uppe flera gånger och även knaprat lite piller. Men nu har jag druckit kaffe och ätit en macka. SAIK vann sin match över Modo igår kväll. Roligt också att se att Lules fans har vaknat till liv igen. Dom har varit så tysta på FB en tid. Men nu har dom fått luft under vingarna igen. Ordningen återställd.
 
Håller på att sy ihop Alecs tröja nu. Ganska skönt att den är klar. Det är ganska svårt för mina ögon att sticka i svart garn. Och garnet är ju mycket svart med inslag av grått och rosa. Men nu är det gjort i alla fall.
 
Igår kväll såg jag på trean. Göta kanal och småstadsdrottningar (heter det så). Man får lära sig mycket med att se såna program. Många roliga individer som dyker upp i rutan. Ikväll kanske jag ser bönderna och vad dom gör. Jag är för nyfiken för att låta bli. Fastän det är så svamligt.
 
Matte är fortfarande kvar på Sunderby sjukhus. Under dagtid är han där men får fara hem och sova hemma. Det tycker han är skönt. Han kanske far hit och sover här i natt. Får se om det blir så.
 
Nu är det dusch som väntar för mig. Man blir lite piggare då. Ute är det frostigt fortfarande och -5 grader. Jag längtar tills jag blir bättre i fötterna så jag kan ta mig en promenad då och då. När ska jag handla denna vecka?  Återstår att se. I morgon fotvården och på fredag tvättdag.
 
                     Tänk att få vakna tidigt en morgon utan värk. Så underbart! Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0